Jornada “Activa’t per la Salut Mental”

 a Institució
&quotActiva’t per la Salut Mental&quot és una jornada que pretén promoure l’esport com a eina en l’àmbit de la salut mental. La jornada està organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola del Parc Sanitari i es celebrarà el proper 22 d’octubre.
 
L’experiència diària del servei i diversos estudis, constaten que l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen. Molts dels beneficis estan relacionats directament amb una millora de la salut física o psicològica però cal tenir en compte altres beneficis, com el coneixement de l’entorn comunitari i l’acostament a espais de normalització i inclusió social.
 
Així doncs, l’enfocament d’aquestes jornades esportives s’origina des d’una perspectiva comunitària que permeti desenvolupar un model de societat més inclusiu, participatiu i solidari.
 
En la Jornada &quotActiva’t per la Salut Mental&quot no només participen usuaris i usuàries dels diferents dispositius que composen el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Estudiants de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (INEFC) de la Universitat Blanquerna-URL i voluntaris/es estaran presents per participar i oferir suport a l’organització.
 
La jornada serà matinal (de 10 a 15 hores) i es realitzarà a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Ripollet i es disputaran tres disciplines esportives:
– Fútbol
– Bàsquet
– Tennis taula
 
La jornada organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu compta amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, l’Ajuntament de Ripollet-Patronat Municipal d’Esports i el suport de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universidad Ramón Llull, Cruz Roja, Club de Bàsquet Ripollet, Ripollet Club Tennis Taula i l’ Associació d’antics jugadors de bàsquet del FC Barcelona.
 
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search