Jornada “Activa’t per la Salut Mental”

 a Institució
&quotActiva’t per la Salut Mental&quot és una jornada que pretén promoure l’esport com a eina en l’àmbit de la salut mental. La jornada està organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola del Parc Sanitari i es celebrarà el proper 22 d’octubre.
 
L’experiència diària del servei i diversos estudis, constaten que l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen. Molts dels beneficis estan relacionats directament amb una millora de la salut física o psicològica però cal tenir en compte altres beneficis, com el coneixement de l’entorn comunitari i l’acostament a espais de normalització i inclusió social.
 
Així doncs, l’enfocament d’aquestes jornades esportives s’origina des d’una perspectiva comunitària que permeti desenvolupar un model de societat més inclusiu, participatiu i solidari.
 
En la Jornada &quotActiva’t per la Salut Mental&quot no només participen usuaris i usuàries dels diferents dispositius que composen el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Estudiants de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (INEFC) de la Universitat Blanquerna-URL i voluntaris/es estaran presents per participar i oferir suport a l’organització.
 
La jornada serà matinal (de 10 a 15 hores) i es realitzarà a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Ripollet i es disputaran tres disciplines esportives:
– Fútbol
– Bàsquet
– Tennis taula
 
La jornada organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu compta amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, l’Ajuntament de Ripollet-Patronat Municipal d’Esports i el suport de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universidad Ramón Llull, Cruz Roja, Club de Bàsquet Ripollet, Ripollet Club Tennis Taula i l’ Associació d’antics jugadors de bàsquet del FC Barcelona.
 
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search