Jornada amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer

 a Institució
L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà el proper 30 de setembre la Jornada amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer.
Sota el títol “Ensenyem el valor de la Solidaritat als nostres fills i filles” el Parc Sanitari estarà representat de la mà del Dr. Bernabé Robles, que oferirà la conferència “Alzheimer, què volem saber?” i del Dr. Antoni Callen i el Sr. Jaume Llopis que participaran en una taula rodona.
Tot i que aquesta jornada serà l’eix central per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, des de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s’han programat tot un seguit d’activitats: des de campanyes d’informació i sensibilització a tallers d’alimentació i nutrició per a persones amb demència.
Per consultar el programa complert de la jornada  i de les activitats, podeu fer clic aquí
La jornada amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer està organitzada per l’Ajuntament de la localitat juntament amb l’AFA Baix Llobregat i compta amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, CASM Benito Menni – Àrea de Piscogeriatria, Diputació de Barcelona, Agència de Salut Pública de Catalunya, Creu Roja Local, Institut Català de la Salut, Laboratori Viñas, Laboratori Boiron, Serenocare SL, Mercats Municipals, Suara Cooperativa i Positivas Can.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search