Jornada de Recerca

 a Institució
​El proper 26 de novembre es celebraran les Jornades de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, les primeres conjuntes entre els dos àmbits: Salut Mental i
Hospital General.
Fins ara, i des de fa més de 10 anys, Salut Mental realitzava anualment una jornada de recerca de reconegut prestigi. Aquest any haurien de celebrar l’onzena edició.
L’Hospital General, amb menys experiència investigadora, va organitzar fa dos anys unes jornades que van obtenir també cert èxit.
Aquest any el Comitè de Recerca ha considerat important la realització conjunta de les dues jornades donat que, aquesta decisió, ajudarà a augmentar la qualitat i l’aprofitament que puguin obtenir totes les persones que participin. D’altra banda, es mantindrà un espai específic per cada àmbit dintre de la jornada, a causa de la diferent idiosincràsia, on es podran debatre temes que recullin els diferents interessos.
Per consultar el programa de la Jornada de Recerca podeu fer clic aquí
Així l’estructura de la jornada es dividirà en tres parts:
• Primera part conjunta on es tractarà un tema innovador i d’interès general presentat per un ponent de reconegut prestigi. Posteriorment, es presentaran els resultats dels estudis d’investigació realitzats amb les ajudes del Parc durant l’any 2012 i la beca post –residència 2013.
• Segona part amb un espai específic per cada àmbit, on tractar temes d’interès més particular i revisar els treballs realitzats per cada grup d’investigació.
• En la tercera part, novament conjunta, es lliuraran el premi als 2 millors pòsters des de novembre de 2014 a novembre de 2015.
El lloc de celebració serà l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de
Déu i l’Auditori de la UFID i l’assistència és gratuïta. Tot i això, s’ha de formalitzar la inscripció mitjançant el següent enllaç
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search