Jornada de treball en EPOC

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut i amb el patrocini de Novartis, la Jornada de treball en EPOC. La jornada es portarà a terme el proper 30 d’octubre a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari.
La Presentació GesEPOC, la Presentació del projecte de la ruta EPOC i l’Atenció Primària i el Parc Sanitari seran l’eix central d’una jornada que començarà a les vuit del vespre i s’allargarà fins a les 22.30 hores aproximadament.
La Presentació de la Guia Espanyola de l’EPOC (GesEPOC) posarà de manifest el tractament farmacològic de l’EPOC estable. Aquesta guia és una iniciativa de la SEPAR que, conjuntament amb les societats científiques implicades en l’atenció a pacients amb EPOC i el Fòrum Espanyol de pacients, ha elaborat una nova guia de pràctica clínica. Es tracta, doncs, d’una nova aproximació al tractament de la EPOC d’una forma més individualitzada segons les característiques clíniques dels pacients.

 

Tot i que la jornada és gratuïta, s’ha de confirmar l’assistència mitjançant la següent adreça de correu electrònic: jornades@pssjd.org deixant-nos les teves dades de contacte.
Cal explicar, a més, que els assistents disposaran d’aparcament gratuït al pàrquing soterrani de l’Hospital General. Hauran d’acreditar l’assistència amb el programa de la jornada.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search