Jornada Running Salut

 a Institució
La Jornada Running Salut, ajornada fa uns dies, ja té nova data de celebració. La cita serà el proper 10 d’abril a la Unitat de Formació i Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i es portarà a terme sota el títol “Corre, cuida’t, viu”.
 La jornada està organitzada per Running Parc, l’equip de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu units pel seu compromís amb la salut i l’esport.
L’objectiu de Running Salut és posar damunt la taula i compartir amb els ponents, experts en aquest àmbit, preocupacions d’una activitat física, des de diferents intensitats, sobre el nostre cos. És una jornada adreçada a totes aquelles persones, institucions o col·lectius que, d’una manera o altre, estan vinculades amb l’esport i l’atletisme.
Per consultar el programa podeu fer clic aquí
Per descarregar el programa en versió PDF podeu fer clic aquí
El preu d’inscripció de Running Salut és de 5 euros solidaris i es que tota la recaptació anirà destinada a la Barcelona Magic Line, la marxa solidària organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu celebrada fa uns dies amb un gran èxit de participació. De fet, l’equip Running Parc no va voler faltar a aquesta cita esportiva i solidària.
Per formalitzar la vostra inscripció a la jornada Running Salut s’ha d’enviar un correu electrònic a runningparc@pssjd.org amb el nom i cognoms, entitat laboral de procedència, telèfon de contacte i justificant de transferència adjunt. La inscripció, però, també pot realitzar-se presencialment el mateix dia de la jornada.
Corre, cuida’t, viu!! Jornada Running Salut!! Us esperem!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search