Jornada Work Shop Refractarietat

 a Institució
​L’Àrea d’Hospitalització Psiquiàtrica del Parc Sanitari Sant Joan de Déu treballa per organitzar una jornada que se celebrarà el proper 9 de febrer.
En aquest sentit, l’Enric Vicens, Director de l’Àrea d’Hospitalització Psiquiàtrica del centre l’Emma Casas, Psicopedagoga de la SERPI i Referent de Formació de l’Àrea anteriorment nomenada i el José María Otín, Coordinador de la Unitat de Subaguts i SERPI del Parc juguen un paper determinant com a organitzadors. Ells, conjuntament amb la Cristina Gisbert, Iluminada Corripio, Jesús Ezcurra, Montse Contel, Sebastián Álvarez, Eva Ros, Edorta Elixagarate, Núria Moreiras i Pilar Oliveras, treballen per a que aquesta jornada sigui un èxit.
La Work Shop Refractarietat posarà de manifest els problemes que sorgeixen en la pràctica assistencial amb persones diagnosticades de malaltia mental greu que no evolucionen favorablement amb els tractaments convencionals. Es buscaran alternatives terapèutiques i s’intercanviaran pràctiques assistencials entre els assistents a la jornada. Es planteja com un espai de diàleg i reflexió, amb l’objectiu de millorar els tractaments en aquests malalts.
Ja han confirmat la seva assistència a l’acte, a banda del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Unitat de Psicosi Refractària d’Àlaba, l’Hospital de Sant Pau i Santa Creu i el Parc Hospitalari Martí i Julià.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search