Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Postgrau en Acupuntura Funcional i Neuromodulació Auricular en el tractament del Dolor

01/03/2021 | 08:00 - 17:00

El pròxim 1 de març es posa en marxa la segona edició del Postgrau en Acupuntura Funcional i Neuromodulació Auricular en el tractament del Dolor (ACU) organitzat per Kenzen Formación i avalat per la Societat Científica d’Acupuntura de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears amb la finalitat de promoure el reconeixement d’aquesta disciplina a escala universitària i aconseguir la integració de l’acupuntura en el context sanitari com a pràctica terapèutica habitual.

Aquest postgrau està dirigit a fisioterapeutes, infermers i metges, combinarà les sessions presencials amb les digitals (a través de la plataforma zoom) i s’allargarà fins al març del 2022.

Nombrosos assajos clínics han demostrat que l’acupuntura és un procediment terapèutic d’alta resolució en molts camps de la medicina i especialment eficaç en el tractament del dolor. Tot i això, en l’àmbit universitari és un camp que encara té poca presència i per aquest motiu neix aquest postgrau, amb l’objectiu de proporcionar al professional sanitari amplis coneixements en aquesta matèria per a poder aplicar les tècniques d’exploració diagnòstiques i els abordatges terapèutics característics de l’acupuntura.

El curs compta amb professionals de diferents àmbits, entre els quals hi ha el Dr. Raffaele Fiorillo, responsable del Servei de Rehabilitació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Alhora, la Unitat d’Acupuntura de l’Hospital de Sant Boi serà el lloc on es realitzaran les pràctiques del postgrau.

Podeu consultar el programa sencer del curs en el  següent enllaç

Aquí podeu formalitzar la vostra inscripció

Organitzadors

Kenzen Formación
Kenzen Formació
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search