Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinar: Lideratge femení en temps de pandèmia

09/03/2021 | 18:08 - 19:00

Gratuït

L’objectiu d’aquesta trobada digital és conèixer l’experiència de diferents dones durant la pandèmia com a professionals en els àmbits sanitari i científic, polític, de les cures i atenció en salut mental, i del social i comunitari.

Des de l’inici de la pandèmia de la covid-19, les dones han contribuït de manera directa en aquesta lluita i al mateix temps s’han hagut d’enfrontar a nous obstacles que, sumats als ja existents, han dificultat la seva participació i lideratge. Segons l’ONU Dones “arreu del món, les dones s’enfronten a un augment de la violència domèstica, a tasques de cures no remunerades, a la desocupació i a la pobresa”.

Però aquesta crisis sanitària, social i econòmica ha impactat de manera diferent a dones i homes. Especialment amb relació a la seva salut mental, ja que, s’ha vist afectada per la sobrecàrrega laboral, l’augment del nombre d’hores dedicades a les tasques domèstiques i a les cures tant d’infants com de persones dependents, a més, de les dificultats de conciliació o precarietat laboral.

Aquest webinar comptarà amb la presència de la Dra. Judith Usall, psiquiatra del CSM Cornellà del Parc Sanitari Sant Joan de Deú; Maria Assumpció Laïlla, infermera especialista en salut mental i psicopedagoga i diputada del Parlament de Catalunya; Sandra Pardo, sociòloga i educadora social i responsable del Programa d’Immigració de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs; Mercè Torrentallé, membre de la xarxa estatal de dones i experiència en primera persona en salut mental; i per últim, Núria Codorniu, directora de la Fundació d’Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu.

El webinar es farà a través de la plataforma Zoom i per participar-hi,  heu de formalitzar la inscripció, de forma gratuïta, mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/3e1PjL0

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search