Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinar: “Persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental”

14/12/2021 | 18:00 - 19:00

Gratuït

Diferents professionals compartiran la seva experiència sobre la  discapacitat intel·lectual i els trastorns mentals en les diferents etapes de la vida de la persona. Parlaran de les necessitats de la persona, en funció de cada moment vital, i de les de la família.

La discapacitat intel·lectual suposa una sèrie de limitacions de les habilitats de la persona en el seu funcionament diari, però és un procés dinàmic i dependent de la seva relació amb l’entorn. És a dir, que depèn de la pròpia persona i també de les barreres que té al voltant. Si s’actua de forma adequada i s’ofereix un entorn més accessible, les persones amb discapacitat intel·lectual tindran menys dificultats.

Aquesta trobada digital, a través de veus expertes, aportarà una visió sobre els obstacles amb què es poden trobar les persones que conviuen amb el trastorn mental i la discapacitat intel·lectual.

L’acte estarà moderat per la psiquiatra Georgina de Sostoa Bruguera, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i tindrà com a ponents els també psiquiatres Neus Elías, de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, i Carlos Manuel Peña Salazar, del Parc Sanitari; així com Alba Cortina Sierra, Directora del Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search