Jornades Europees de Patrimoni

 a Institució
Les Jornades Europees de Patrimoni arriben aquest cap de setmana a Sant Boi de Llobregat: començaran divendres 28 i s’allargaran fins diumenge 30. L’art, la música, la cultura o els tallers familiars seran els grans protagonistes durant aquests dies.
Tot el programa es desenvoluparà a la Termes romanes, a les Golfes i a la Terrassa de Can Barraquer, als jardins de Rafael Casanova i al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
El nostre recinte acollirà dissabte 29 i diumenge dia 30 de 12 a 13.30 hores la reproducció d’un audiovisual referent a la Gruta i als bancs de trencadís ubicats als jardins i que podrien estar relacionats amb l’obra d’Antoni Gaudí. Posteriorment, de la mà de Daniel Barbé i David Agulló, es farà una visita guiada per la zona.
D’altra banda, el Parc Sanitari també estarà present mitjançant el taller “Instal·lacions sonores amb instruments reciclats” que portarà a terme Torrents d’Art.
Torrents d’Art és una iniciativa de professionals i usuaris del Parc Sanitari que, juntament amb artistes, tenen com a objectiu crear un espai identitari i de referència cultural i públic fent ús de l’art i la producció artística com a vehicle d’integració, inclusió, empoderament i foment de la salut.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search