Jornades Europees de Patrimoni

 a Institució
Les Jornades Europees de Patrimoni arriben aquest cap de setmana a Sant Boi de Llobregat: començaran divendres 28 i s’allargaran fins diumenge 30. L’art, la música, la cultura o els tallers familiars seran els grans protagonistes durant aquests dies.
Tot el programa es desenvoluparà a la Termes romanes, a les Golfes i a la Terrassa de Can Barraquer, als jardins de Rafael Casanova i al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
El nostre recinte acollirà dissabte 29 i diumenge dia 30 de 12 a 13.30 hores la reproducció d’un audiovisual referent a la Gruta i als bancs de trencadís ubicats als jardins i que podrien estar relacionats amb l’obra d’Antoni Gaudí. Posteriorment, de la mà de Daniel Barbé i David Agulló, es farà una visita guiada per la zona.
D’altra banda, el Parc Sanitari també estarà present mitjançant el taller “Instal·lacions sonores amb instruments reciclats” que portarà a terme Torrents d’Art.
Torrents d’Art és una iniciativa de professionals i usuaris del Parc Sanitari que, juntament amb artistes, tenen com a objectiu crear un espai identitari i de referència cultural i públic fent ús de l’art i la producció artística com a vehicle d’integració, inclusió, empoderament i foment de la salut.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search