Joves de Sant Boi s’impliquen amb les persones que pateixen una malaltia mental

 a Institució
El Fòrum local d’educació i convivència celebrat el 6 i 7 de maig a Sant Boi de Llobregat tanca un any d’estreta col·laboració dels instituts de Sant Boi i Sant Joan de Déu mitjançant el programa Escola Amiga.
8 instituts d’educació secundària de la localitat santboiana han participat durant el curs 2013-2014 en aquest programa promogut per l’Obra Social. Amb Escola Amiga, usuaris, voluntaris i professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han apropat la situació de les persones amb trastorn mental als joves de la ciutat a través de xerrades, per transmetre en primera persona la realitat d’aquestes persones i mobilitzacions, per implicar directament als joves en la seva implicació social.
Durant aquest curs s’han realitzat 14 intervencions en instituts de Sant Boi, el que ha permès consolidar el programa de sensibilització en el municipi.
El Fòrum ha representat un intercanvi de les experiències dels alumnes dels instituts de la ciutat i els usuaris, voluntaris i professionals de Sant Joan de Déu. A més, durant la trobada s’ha fet entrega dels premis del concurs &quotClips per a la convivència&quot, promogut pels propis instituts participants per reflexionar entorn la salut mental mitjançant vídeos realitzats pels propis alumnes.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search