La 31ª Passejada amb Bicicleta de Sant Boi travessa el Parc Sanitari

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua treballant per obrir el seu recinte a tota la ciutadania. Per aquest motiu, el 6 de maig els carrers del Parc van acollir part del recorregut de la tradicional passejada en bicicleta de Sant Boi de Llobregat que aquest any ha arribat a la seva 31ª edició.
Aquesta passejada s’ha convertit en un esdeveniment esportiu que promou un model de vida saludable basat en l’activitat física alhora que fomenta l’integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica.
La 31a Passejada amb Bicicleta va donar el tret de sortida a les 11 hores al Parc Ciclista Sant Boi i el recorregut va portar als ciclistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu cap a les 12 hores. 400 participants van recórrer els carrers del recinte i van ser rebuts pel Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi. Destacar també la presència del Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat, que va ser un dels ciclistes participants en aquesta passejada.
El recorregut d’aquesta passejada amb bicicleta, de gairebé 11 quilòmetres, va finalitzar a la Plaça de l’Agricultura de la localitat santboiana.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search