La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, visita el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

La consellera i portaveu del govern de la Generalitat s’ha reunit amb directius de l’organització i ha visitat els equipaments de Sant Boi de Llobregat.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha visitat aquest divendres 11 d’octubre els equipaments del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat. També ha estat acompanyada pel viceconseller de la Presidència per al Desplegament de l’Autogovern, Pau Villòria, i l’alcaldessa de la localitat santboiana, Lluïsa Moret.

Meritxell Budó ha participat en una reunió de treball amb directius de l’organització, en què s’ha realitzat una presentació institucional dels equipaments i projectes que desenvolupa el Parc Sanitari. En aquesta trobada també s’ha posat en valor la tasca de Sant Joan de Déu pel que fa a l’elaboració del Pla estratègic de salut mental Oh-rizontes, un pla de caràcter transversal que abasta la província d’Aragó – Sant Rafael.

En aquesta sessió, l’equip directiu de l’organització també ha presentat els projectes que estan en sintonia amb el Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions, que lidera Meritxell Budó; un exercici d’alineació que palesa les sinergies entre el Parc Sanitari i l’equip de govern de la Generalitat.

La consellera va sol·licitar realitzar una visita a diferents equipaments del Parc Sanitari a Sant Boi. Budó ha tingut l’ocasió de saludar els diferents equips de professionals de la unitat d’aguts, l’espai famílies – racó d’infants i joves, la unitat d’hospitalització especialitzada de discapacitat intel·lectual i trastorn mental (UHEDI), el centre ocupacional i l’àrea d’urgències integrades.

Aquesta visita institucional és un acte per donar a conèixer a l’administració pública la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’objectiu principal de la qual és el d’acompanyar les persones amb trastorns mentals al llarg de la seva vida, en tots els àmbits, en totes les circumstàncies i amb els recursos que necessiten, especialment les que es troben en situacions d’especial vulnerabilitat.

Una xarxa que fomenta la participació activa de la persona atesa, els seus familiars i l’entorn en la presa de decisions compartides, des de la prevenció, la detecció precoç, el tractament, la rehabilitació i la reinserció, i que està alineada amb els diferents Plans del Govern de Catalunya en l’àmbit de la salut mental, i el Pla Estratègic de Salut Mental Provincial de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que fixa, entre altres objectius prioritaris, la creació de xarxes assistencials entre els centres de Sant Joan de Déu, l’administració i altres agents d’interès.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search