La DecaBike, sobre rodes

 a Institució
Tot i que el temps no afavoria gaire la pràctica de l’esport , finalment la gent no va quedar-se a casa i més de 300 ciclistes van participar en la DecaBike.
La Festa de la Bicicleta va comptar amb la participació de pares, mares, fills, gent gran i d’autoritats de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat encapçalats pel Sr. Jaume Bosch, alcalde de la localitat.
Tothom va voler gaudir d’aquest esdeveniment esportiu que van organitzar conjuntament el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Decathlon amb la intenció de promoure un model de vida saludable basat en l’activitat física i que servís, a més, com a exemple d’integració social.
La DecaBike va donar el tret de sortida a les 9:20 hores a la Plaça de l’Agricultura de Sant Boi de Llobregat i entorn les 9:50, els primers ciclistes feien la seva entrada al Parc Sanitari per la porta situada al Camí Vell de la Colònia. Els usuaris van gaudir dels més de 300 ciclistes i es que els hi van donar ànims durant tot el seu recorregut pels carrers del recinte.
Abans de deixar el Parc Sanitari i continuar amb la resta de la passejada pels carrers de Sant Boi, els ciclistes van fer una aturada on van poder descansar i prendre una mica d’aigua i unes barretes energètiques.
La Festa de la Bicicleta ha estat un pas més endavant que ha donat el Parc Sanitari Sant Joan de Déu per continuar amb el seu projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc”.
Fins l’any vinent!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search