La docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu rep un nou impuls amb l’acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia

 a Institució

​El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha acreditat l’organització en formació sanitària especialitzada com a Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia, amb una plaça de metge ginecòleg i una altra plaça d’infermera llevadora.

Aquestes noves places s’afegeixen a les ja existents en les especialitats de Psiquiatria (4), Medicina Interna (1), Psicologia Clínica (3) i Infermeria en Salut Mental (6).

El Parc Sanitari rep els nous residents

Pel que fa a la nova promoció de residents, a finals del mes de maig s’han incorporat 4 MIR de Psiquiatria, 3 PIR i 6 IRR de Salut Mental a l’organització. En l’actualitat, l’organització compta amb un total de 42 residents, que han confiat la seva formació com a especialistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El Parc Sanitari també col·labora amb la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Costa Ponent amb metges especialistes, l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona en l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia, Pediatria i Cirurgia Pediàtrica; i l’Hospital de Bellvitge, amb especialistes de Cirurgia Cardíaca i Cirurgia Vascular.

Noves acreditacions: un repte de futur

El Departament de Salut ha aprovat presentar al Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social una oferta docent amb un increment significatiu d’aquelles especialitats més deficitàries, que incorpora part de la capacitat docent de nova acreditació.

En aquest escenari, i perseguint l’objectiu de continuar reforçant l’àmbit de la docència, el Parc Sanitari està en espera que el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ampliï les places acreditades de la Unitat Multiprofessional de Salut Mental de Psicologia Clínica i de Psiquiatria. Aquesta aposta pot incentivar que altres especialitats medicoquirúrgiques es plantegin la formació d’especialistes, potenciant la identitat docent de la nostra institució.

La vocació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, alineada amb els objectius definits en el Pla Estratègic, permetrà consolidar la qualitat de la docència impartida i participar activament en la formació de noves promocions d’especialistes, que es basa en una atenció personalitzada i un pla formatiu sòlid, centrat en aspectes assistencials, però també d’ètica i de recerca.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search