La Dra. Judith Usall, premiada

 a Institució
La Dra. Judith Usall, membre de la Unitat de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat premiada durant la celebració del XVI Congrés Nacional de Psiquiatria celebrat a Bilbao a finals de setembre.
Ha estat guardonada amb el III Premi al millor pòster en neuropsicofarmacologia gràcies al treball “¿Son eficaces la reboxetina y el citalopram en el tratamiento coadyuvante de los síntomas negativos de la esquizofrenia?”. Pòster que presenta resultats d’un assaig clínic realitzat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu i que té a la Dra. Judith Usall com a investigadora principal i en el que han participat diverses persones del Parc Sanitari i que s’ha coordinat amb diversos centres del CIBERSAM.
El projecte que ara ha desembocat en la concessió d’aquest premi s’ha portat a terme gràcies a la Beca FIS del 2007 EC07/90093 “Ensayo doble ciego controlado con placebo de la eficacia de reboxetina y citalopra, como tratamiento coadyuvante de los antipsicóticos de segunda generación en el tratamiento de los síntomas negativos de la esquizofrenia”.
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search