La Dra. Marta Coromina escollida membre de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental

 a Institució
Des del passat 3 de juny la Dra. Marta Coromina, coordinadora del CSMA Gavà i Castelldefels, passa a formar part de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental (SCPSM). L’elecció final es va dur a terme entre tres candidats, un d’ells la Dra. Coromina, psiquiatra.
La Societat  Catalana de Psiquiatria i Salut  Mental, que actualment representa a més de 450 psiquiatres de Catalunya, té com a missió el foment de l’excel·lència en l’assistència, la docència i la recerca en salut mental, amb la voluntat de ser un referent, estímul i vehicle de contacte entre professionals. La Societat organitza d’activitats formatives de l’especialitat de Psiaquiatria, fòrums de debat, jornades i reunions.
D’altra banda, la SCPSM pretén representar un òrgan d’interlocució entre els professionals de la salut mental i l’administració, les institucions sanitàries i els col·lectius d’afectats i familiars, així com un punt de referència en matèries o temes novedosos que requereixin una anàlisi consensuada.
Emparant-se en el màxim rigor científic, i en el marc de la pràctica basada en l’evidència, la SCPSM promourà el diàleg entre els professionals dels diversos àmbits, dispositius i models assistencials.
Enhorabona per aquesta fita a la Dra. Coromina i per la visibilitat que, gràcies a la seva presència en la SCPSM, proporcionarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Per a més informació sobre la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, feu clic aquí.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search