La Dra. Marta Coromina escollida membre de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental

 a Institució
Des del passat 3 de juny la Dra. Marta Coromina, coordinadora del CSMA Gavà i Castelldefels, passa a formar part de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental (SCPSM). L’elecció final es va dur a terme entre tres candidats, un d’ells la Dra. Coromina, psiquiatra.
La Societat  Catalana de Psiquiatria i Salut  Mental, que actualment representa a més de 450 psiquiatres de Catalunya, té com a missió el foment de l’excel·lència en l’assistència, la docència i la recerca en salut mental, amb la voluntat de ser un referent, estímul i vehicle de contacte entre professionals. La Societat organitza d’activitats formatives de l’especialitat de Psiaquiatria, fòrums de debat, jornades i reunions.
D’altra banda, la SCPSM pretén representar un òrgan d’interlocució entre els professionals de la salut mental i l’administració, les institucions sanitàries i els col·lectius d’afectats i familiars, així com un punt de referència en matèries o temes novedosos que requereixin una anàlisi consensuada.
Emparant-se en el màxim rigor científic, i en el marc de la pràctica basada en l’evidència, la SCPSM promourà el diàleg entre els professionals dels diversos àmbits, dispositius i models assistencials.
Enhorabona per aquesta fita a la Dra. Coromina i per la visibilitat que, gràcies a la seva presència en la SCPSM, proporcionarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Per a més informació sobre la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, feu clic aquí.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search