La Gestió Hospitalària Global de l’Hospital General del Parc Sanitari, finalista dels premis TOP 20

 a Institució
​L’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat finalista del premis TOP 20 en l’àmbit de Gestió Hospitalària Global. Hospitals TOP 20 és un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària a partir del CMBD.
Es tracta d’un reconeixement que atorga cada any l’empresa sanitari IASIST, empresa especialitzada en estudis de mercat sanitaris, i que premia els centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.
En aquesta tretzena edició han participat 166 hospitals (132 del Sistema Nacional de Salut i 34 privats procedents de 17 Comunitats Autònomes) i tot i no haver rebut el premi TOP 20, arribar a ser finalistes és un fet molt destacable tenint en compte els pocs anys de vida del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com a tal. Això demostra que el compromís i l’esforç del nostre capital humà creix a passos agegantats tot i el paradigma d’incertesa econòmica existent actualment. I tot això, sense deixar de banda el continuar apostant per oferir la millor assistència possible als usuaris.
L’acte, celebrat a Madrid dimecres 21 de novembre, ha estat presidit pel Ministeri de Sanitat i Consum i ha comptat amb la presència dels Consellers o Directors de Salut de les Comunitats Autònomes amb centres nominats, així com els gerents d’aquests mateixos hospitals. Per part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han assistit el Sr. Enric Mangas, Director General Dra. Mª Cristina Garcia, Directora de l’Hospital General Sra. María Martí, Adjunta a la Direcció de l’Hospital General i la Dra. Assumpta Prat, Cap de Documentació Clínica i Arxiu.
Desprès de presentar els resultats més importants de la present edició, s’han entregat 61 premis. A banda de la referida a la Gestió Hospitalària Global, s’han reconegut les àrees de Cor, Respiratori, Sistema Nerviós, Ronyó i Vies Urinàries, Atenció al Pacient Crític i Seguretat del Pacient. A més, per tercer any consecutiu, també s’han adjudicat 6 guardons especials als hospitals de Gestió Pública Directa amb els millors resultats en reconeixement als esforços realitzats en el marc actual de crisi.
Després de 12 anys de funcionament i més de 180 hospitals participants, el programa TOP 20 està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.
Des d’aquí, volem felicitar a tots els professionals que han fet possible aquesta nominació i els animen a continuar treballant en la mateixa línea.
Veure el certificat de la nominació del Parc Sanitari
Si voleu consultar la llista d’hospital premiats amb el TOP 20, podeu visitar www.iasist.com
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search