“La hipertensió és el risc cardiovascular més important, però també el més fàcil de detectar i prevenir”

 a Institució
 El Dia Mundial de la Salut es celebra el proper 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en 1948. Cada any, s’escull per aquest dia una temàtica que posi de manifest una esfera d’interès prioritari per a la salut pública mundial. El tema d’aquest 2013 és la hipertensió.
Ena quest context, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza el proper dia 11 d’abril a Can Massallera la jornada “La hipertensió és el risc cardiovascular més important, però també el més fàcil de detectar i prevenir” sota el lema “Si tens la tensió arterial alta, cuida’t”.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no faltarà a aquesta cita i estarà representat de la mà del Dr. César Romero, Cap del Servei Cardiologia de l’Hospital General del Parc Sanitari. El Dr. Romero impartirà la conferència “La hipertensió i la seva repercussió” on explicarà de forma clara i senzilla com ens afecta la hipertensió arterial al nostre cos i, especialment, al cor.
Durant la resta de la jornada, es portaran a terme altres conferències, tallers i intercanvi d’experiències per posar de manifest la importància que té la hipertensió avui en dia. I es que 1 de cada 3 adults pateix hipertensió i aquest risc augmenta amb l’edat: 1 de cada 10 persones d’entre 20 i 40 anys, i 5 de cada 10 d’entre 50 i 60 anys.
Tot i això, l’objectiu d’aquesta jornada és deixar de manifest que la hipertensió es pot prevenir i tractar.

 

 

 

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search