La I Jornada del Programa d’Atenció a la Salut Mental de les persones Immigrades (SATMI) canvia d’ubicació arran de l’èxit d’inscripcions!

 a Esdeveniments

L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, acollirà la I Jornada del Programa d’Atenció a la Salut Mental de les persones Immigrades (SATMI) el pròxim 22 de maig. Sota el lema Després de la migració. Repercussió en la salut mental de les condicions de vida i les vivències postmigratòries, la trobada girarà entorn els engranatges necessaris per oferir una atenció integral a persones i familiars d’immigrants.

L’any 2017 es van celebrar els primers 20 anys de vida del SATMI del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Dues dècades atenent persones que, per la seva especial vulnerabilitat o necessitat, precisen rebre adaptacions de l’abordatge clínic habitual en pro d’una major qualitat de l’assistència, més humana també. Persones i familiars d’immigrants que tenen el dret de ser assistits, compresos i orientats d’acord amb la seva idiosincràsia cultural i història de vida.

Durant aquests 20 anys el SATMI ha anat evolucionant, ha anat aprenent i s’ha nodrit de grans professionals que han treballat amb energia i conjuntament amb l’objectiu de generar un bon treball en xarxa.

Esperem que aquesta trobada sigui un espai obert i diàfan on compartir experiències i posar en comú les realitats del dia a dia amb les persones que atenem.

Podeu consultar el programa de la jornada fent clic aquí i formalitzar la vostra inscripció en aquest enllaç.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search