La I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu aconsegueix el seu objectiu!

 a Institució
La I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va ser tot un èxit. Unes 350 persones, entre professionals i col·laboradors del Parc, no van voler faltar a aquest sopar solidari celebrat a l’Hotel Playafels de Castelldefels.
El gran objectiu d’aquesta I Nit Solidària s’ha aconseguit! I es que d’ara endavant, una població de 100.000 persones, especialment nens i joves que viuen en unes condicions de pobresa extrema, podran ser ateses sanitàriament a Iquitos, regió de l’amazonia peruana.
Donades les característiques d’aquesta zona, es feia necessària la compra d’una barca per poder traslladar els habitants dels poblats al centre sanitari a través del riu. Aquesta barca serà una realitat d’aquí a unes setmanes!!
D’aquesta manera, es garanteix una atenció integral fent èmfasis, majoritàriament, en la recuperació i rehabilitació ortopèdica i traumatològica desenvolupant, a més, altres especialitats mèdiques i quirúrgiques.
La I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, va estar presidida pel Sr. Hèctor Matallana, Honorable Cònsol General de Perú a Barcelona, i va comptar amb l’Espartac Peran, periodista de TV3, com a presentador de l’acte. Tampoc es van voler perdre aquesta cita solidària Eduard Boet, Director de Comunicació de Televisió de Catalunya i l’Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat.
Durant el sopar, els assistents van poder gaudir d’ una exhibició de balls peruans a càrrec del “Grupo Oficial de Danzas y Costumbres Peruanas”, de l”Humor de Eugenio” i de la música disco, com a final de festa,  de la mà del DJ de la discoteca Plataforma de Barcelona.
Destacar també, la subhasta que es va fer durant la nit d’una samarreta del FC Barcelona signada per la plantilla i el cos tècnic de la temporada 2011-2012 i el sorteig, entre tots els assistents, de dues estàncies de 7 dies a Cahuita National Pasrk de Costa Rica i dos sopars.
Gràcies a tots per la vostra solidaritat i fins l’any vinent!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search