La innovació protagonitza el nou Butlletí de la UDRI

 a Projectes

El novè número del Butlletí de la UDRI, la publicació digital dedicada a la docència, la recerca i la innovació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ja està disponible.

Aquest butlletí va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat d’aquesta unitat i fomentar la participació en les activitats docents, de recerca i d’innovació per tal de promoure el sentiment de pertinença i ajudar a construir xarxa dins la nostra institució.

Innovar no és fàcil, és agosarat, i en l’àmbit sanitari, a més, no és habitual, afirma Joan Sansalonigerent del Programa d’Innovació de la Unitat d’Innovació Empresarial – ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya en un dels articles d’aquest butlletí de la UDRI. Un número dedicat a impulsar i donar més visibilitat a la innovació dins el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Tant les activitats de docència com les de recerca que es realitzen al Parc Sanitari són àmpliament conegudes i reconegudes. És per això que cal donar veu a les accions innovadores que tenen lloc a la institució i apostar per les futures.

En aquest nou número també trobareu, com és habitual, les tesis doctorals llegides recentment pels professionals del Parc Sanitari i les dades més rellevants del 2017 en l’àmbit de la recerca i la docència.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search