La màgia arriba al Parc Sanitari

 a Institució
Les sorpreses, les il·lusions i la màgia arriba al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Usuaris/es, professionals, voluntaris/es i ciutadania en general estem convidats a presenciar un espectacle en directe.
La cita és el proper dimarts dia 18 de setembre a les 11 hores als jardins del Parc Sanitari, a la plaça que hi ha davant la cafeteria de salut mental.
L’actuació anirà a càrrec del Mag Mario que actualment té el 1er Premi de Micromàgia atorgat pel Congrés FISM Europe, màxim guardó al continent europeu i el 3er Premi del Congrés “Beijing International Magic Carnival” de la Xina.
Aquest acte forma part d’una sèrie d’actuacions que s’estan realitzant per diferents indrets i llocs públics i representatius. A més, paral·lelament aquestes actuacions aniran vinculades a una sèrie de programes que s’estan gravant i que s’emetran per TV3 probablement.
Per aquest motiu, durant l’actuació del Mag Mario, les càmeres estaran presents i podrien demanar l’opinió dels assistents a l’espectacle.
No us perdeu! No tots els dies tenim l’oportunitat de gaudir de la màgia en directe. Us esperem dimarts 18 de novembre a les 11 hores!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search