La qualitat de l’àmbit quirúrgic, tema central de l’InfoQiS

 a Institució

L’onzè número de l’InfoQiS, la publicació digital dedicada a la qualitat i la seguretat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ja està disponible.

Aquest butlletí va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer els continus avenços en l’atenció sanitària de la institució i els canvis tecnològics i organitzatius que garanteixen l’atenció centrada al pacient, la millora de la seguretat del pacient i de l’efectivitat, i l’avaluació de processos i resultats.

L’àrea quirúrgica és una àrea eficient i d’alt risc. La qualitat i la seguretat són primordials, no ens podem equivocar, afirma la Dra. Maribel Vargascoordinadora de l’àrea quirúrgica de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a l’entrevista que protagonitza el nou butlletí de l’InfoQiS.

Un número dedicat a la consolidació assistencial d’aquesta àrea, amb 3.600 intervencions durant la primera meitat de 2018, i que intenta donar resposta, de manera innovadora i eficient, als processos quirúrgics.

En aquest nou número també trobareu una menció especial al Teatre Inclusiu del Grup “Crisàlida” format per usuaris i professionals del Parc Sanitari i els més de 60 documents treballats en els darrers mesos (de nova creació, actualitzats i/o modificats) a la Biblioteca Documental.

Per llegir el nou número del butlletí, podeu fer clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search