La qualitat de l’àmbit quirúrgic, tema central de l’InfoQiS

 a Institució

L’onzè número de l’InfoQiS, la publicació digital dedicada a la qualitat i la seguretat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ja està disponible.

Aquest butlletí va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer els continus avenços en l’atenció sanitària de la institució i els canvis tecnològics i organitzatius que garanteixen l’atenció centrada al pacient, la millora de la seguretat del pacient i de l’efectivitat, i l’avaluació de processos i resultats.

L’àrea quirúrgica és una àrea eficient i d’alt risc. La qualitat i la seguretat són primordials, no ens podem equivocar, afirma la Dra. Maribel Vargascoordinadora de l’àrea quirúrgica de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a l’entrevista que protagonitza el nou butlletí de l’InfoQiS.

Un número dedicat a la consolidació assistencial d’aquesta àrea, amb 3.600 intervencions durant la primera meitat de 2018, i que intenta donar resposta, de manera innovadora i eficient, als processos quirúrgics.

En aquest nou número també trobareu una menció especial al Teatre Inclusiu del Grup “Crisàlida” format per usuaris i professionals del Parc Sanitari i els més de 60 documents treballats en els darrers mesos (de nova creació, actualitzats i/o modificats) a la Biblioteca Documental.

Per llegir el nou número del butlletí, podeu fer clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search