La Qualitat, valor fonamental en l’atenció i la satisfacció dels pacients

 a Institució
Les XVI Jornades de la Societat Catalana de Qualitat van celebrar-se el passat 19 de juny a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
La inauguració de la mateixa va anar a càrrec del Hble. Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya el Germà Santigo Ruiz. Superior de la Comunitat de Sant Boi de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i el Sr. Àngel Vidal, President de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.
Els tres van coincidir en la importància de la qualitat vers l’atenció i la satisfacció dels pacients, fets pels quals, van animar als 160 assistents a continuar treballant per millorar en qualitat. “Queda molt de camí per recórrer: el valor no s’ha de pressuposar, el valor el tenim i l’hem de mantindre”, ha afirmat el Sr. Boi Ruiz.
Sota el títol “Dades i Qualitat, un model d’eficiència i millora assistencial”, aquesta jornada ha permès aprendre i compartir metodologia d’utilització de les dades clíniques i sanitàries per a les millores en qualitat dels centres i seguretat del pacient, i com disseminar l’aprenentatge dins i fora de les institucions.
Entre les conferències celebrades, destaca la ponència inaugural de la Sra. Karen Ritchie, Deputy Director of Evidence (Healthcare Improvement Scotland). A més a més, van celebrar-se dues taules rodones i es van entregar els premis a les millors comunicacions i als millors pòsters entre els 71 treballs presentats.
Per consultar les ponències presentades durant la celebració de la jornada podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search