La revolució tecnològica en medicina, a debat el pròxim 5 de juny en la Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial (CEA)

 a Esdeveniments

​La implementació de tecnologies com el big data, les aplicacions de salut o la bioinformàtica ofereix un panorama de millora en les prestacions relacionades amb la predicció, la personalització i la prevenció. És el que es coneix com a “Medicina de les P”, un nou paradigma que obre un ampli horitzó d’interrogants per als professionals i els pacients.

Quin preu té la seguretat? A què estem disposats a renunciar per la salut? Aquestes són només algunes de les qüestions que es debatran en la VII Jornada d’Ètica Assistencial “El futur? Llums i ombres”dimecres 5 de juny a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat).

Aquesta jornada s’adreça a professionals del sector, docents, investigadors i estudiants, i té la vocació de posar en comú experiències per millorar l’assistència als pacients.

Per garantir l’aforament, caldrà formalitzar prèviament la inscripció a la jornada. Si voleu inscriure-us-hi i consultar-ne el programa feu clic en aquest enllaç.

Els assistents gaudiran de tarifa plana de pàrquing en l’aparcament ubicat al soterrani de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat).

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search