La Sra. Beatrice Bengali, Cap d’Estudis de l’Escola d’Infermeria de Mabessench, visita el Parc Sanitari

 a Institució
La Sra. Beatrice Bengali, Cap d’Estudis de l’Escola d’Infermeria de Mabessench (Sierra Leona), centre amb el que el Campus Docent de Sant Joan de Déu s’ha agermanat recentment va visitar el Parc Sanitari Sant Joan de Déu els passats 17, 18 i 19 de juliol.
L’objectiu d’aquesta visita era conèixer la realitat assistencial del Parc Sanitari sota la perspectiva dels nostres serveis de Salut Mental i l’Hospital d’Aguts i veure la relació i coordinació com a centre docent entre tutor-estudiant i els processos de la nostra Comissió de Docència.
Per part del Parc Sanitari, van participar en aquesta visita el Sr. Xavi Fernández, Cap de Formació el Dr. Luis Lores i la Dra. Francesca Closa, membres de la Comissió de Docència així com diversos membres de la Direcció d’Infermeria de la institució.
A banda de portar-se a terme reunions de treball de formació i docència, va conèixer el recinte del Parc Sanitari, va visitar alguna unitat de Salut Mental i l’Hospital General, l’Hospital de Dia i el Centre de Salut Mental d’Esplugues amb la participació de la Dra. Yolanda Osorio.
L’obertura del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va portar-se a terme amb l’objectiu de compartir experiències i fomentar l’hospitalitat, especialment, amb els centres amb els quals els Parc Sanitari està agermanat.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search