La Subcomissió de Nafres per Pressió (NPP) i la Unitat de Peu Diabètic presents en els prestigiosos congressos del GNEAUPP i de la EWMA

 a Institució
Cristina Jiménez, infermera de l’Hospital General, juntament amb Carmen Roldan, Tecnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) de la planta de Traumatologia de l’Hospital General i ambdues membres de la Subcomissió de NPP del Parc Sanitari, van defensar les comunicacions: &quotManejo de una herida exudativa: Apósito multilobular con indicador de cambio y capa enmascaradora&quot i &quotApósito multilobular con indicador de cambio y capa enmascaradora. A propósito de un caso&quot, en el marc del XI Simpósium Nacional sobre Úlceras por Presión y Heridas Crónicas, organitzat pel GNEAUPP i celebrat entre el 4 i 6 de maig a Logroño.
Per la seva banda, Oscar Izquierdo, metge adjunt al Servei de COT del Parc Sanitari i membre de la Unitat de Peu Diabètic i de la Subcomissió de NPP, va presentar la comunicació oral: &quotDiabetic ulcers sking coverage using free flaps&quot en el transcurs de la 26 ena Conferència de la EWMA celebrada entre l’11 i 13 de maig a la ciutat alemanya de Bremen.
Val a dir què haver comptat amb la representació d’aquest nodrit grup de professionals és una fita important per al Parc Sanitari donat que el simposi bianual del GNEAUPP és l’event estatal de referència en l’àmbit de l’abordatge interdisciplinar de les ferides. Al seu torn, la conferència de la EWMA ho és a nivell europeu.
La participació activa en ambdós fòrums és un dels objectius principals establerts des de la Subcomissió de NPP pel valor afegit que representa. Els coneixements adquirits i el feed-back establert amb els diferents professionals presents en aquets tipus de fòrums, són eines valuoses que reverteixen molt positivament en la pràctica diària vers els pacients atesos.
En nom dels professionals que integren la Subcomissió de Nafres per Pressió i la Unitat de Peu Diabètic fem extensible un agraïment a la Direcció d’Infermeria, Mèdica i als diferents serveis implicats. La presència ininterrompuda i activa en el Simposi del GNEAUPP des de 2010 i, des del 2012 en la Conferència de l’EWMA, ha estat possible gràcies a aquest inestimable suport.
Si voleu veure els pòsters en PDF i descarregar-vos-els, feu clic aquí i aquí.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search