La tipografia Anna Vives arriba al Parc Sanitari

 a Institució
L’Anna és una noia amb Síndrome de Down que ha volgut crear la seva pròpia tipografia de lletra. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que també vol representar a tot un col·lectiu, és poder difondre i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
L’Anna Vives va ser la padrina del 8è Cros Solidari per la Salut Mental i, des d’aleshores, la seva tipografia està present en la línea que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu té oberta amb les escoles i la ciutadania. L’Escola de Pares, l’Escola de Cuidadors o el Taller d’Alletament són alguns dels exemples on ja s’ha fet servir aquesta tipografia.
La tipografia d’Anna Vives, com els valors en els quals es recolza el Parc Sanitari, promociona i fomenta la igualtat social, la integració i la solidaritat entre les persones motiu pel qual la seva utilització es fa idònia per la nostra institució.
L’Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 i, a dia d’avui, la seva tipografia és reconeguda per tothom. Els recursos econòmics que s’obtenen de la tipografia es destinen a finalitats socials, concretament al BOX21, un magatzem de projectes socials d’oci que ofereix solucions d’integració a la societat de les persones amb Síndrome de Down, X Fràgil, Williams, persones cegues, sordes o amb mobilitat reduïda.
Per més informació respcte el treball d’Anna Vives, podeu ferclic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search