La Unitat de Ferides Complexes i professionals d’infermeria del Parc Sanitari SJD, reconeguts al XIV Simpòsium sobre úlceres per pressió i ferides cròniques

 a infermeria, Uncategorized, Unitat Ferides Complexes

La Unitat de Ferides Complexes del Parc Sanitari SJD ha recollit al simpòsium celebrat a Burgos l’acreditació oficial com a Unitat Excel·lent, que li va ser atorgada a principis d’any.

Michiko Ishiguro, resident d’infermeria geriàtrica, ha estat guardonada amb el premi Memorial Mercè Bou pel treball presentat durant el congrés.

Les unitats de Ferides Complexes i Metodologia Infermera han participat activament al simpòsium amb la presentació de comunicacions i la representació del Parc Sanitari SJD a taules i ponències.

La participació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat especialment destacada en la XIV edició del Simpòsium sobre úlceres per pressió i ferides cròniques, organitzat per la societat científica GNEAUPP, referent en l’àmbit estatal pel que fa a la producció científica, docent i divulgadora en ferides. Pere Coca i Cristina Jiménez, infermers de la Unitat de Ferides Complexes; Toni Padilla, professional de la Unitat de Metodologia Infermera; i Michiko Ishiguro, resident d’infermeria geriàtrica, han intervingut al simpòsium amb la presentació i defensa de les seves comunicacions i la participació en diverses taules i ponències.

La Unitat de Ferides Complexes, un exemple d’excel·lència

El congrés també ha estat el marc de l’entrega oficial de l’acreditació com a Unitat Excel·lent pel GNEAUPP a la Unitat de Ferides Complexes, un reconeixement que actualment només tenen set centres a Espanya, quatre dels quals es troben a Catalunya, i del total dos formen part de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (Instituto San José i Parc Sanitari SJD).

La Unitat de Ferides Complexes del Parc Sanitari SJD la formen els professionals Cristina Jiménez i Pere Coca, de l’equip d’infermeria, ambdós amb el rol de pràctica avançada. L’existència d’aquesta unitat és clau, ja que ofereix una atenció global a la persona amb ferides a través d’un abordatge interdisciplinari i mitjançant la participació de professionals de diferents especialitats.

A més, durant el transcurs del simpòsium, Pere Coca ha estat nombrat membre del Comitè Consultiu del GNEAUPP, fet que suposa un important reconeixement professional a nivell estatal. Les funcions del Comitè Consultiu es basen en promoure el coneixement i la formació dels professionals a través de les publicacions i activitats d’aquesta societat científica i en participar activament en l’organització del congrés bianual que celebra el GNEAUPP.

Michiko Ishiguro, vencedora de la primera edició del premi Memorial Mercè Bou Tort

En l’acte de clausura del XIV simpòsium s’han lliurat els premis corresponents a la primera edició del Memorial Mercè Bou Tort, que reconeix treballs d’investigació relacionats amb la prevenció d’esdeveniments adversos vinculats amb la integritat cutània. Michiko Ishiguro, resident de segon any d’infermeria geriàtrica del Parc Sanitari SJD, ha obtingut el primer premi en la modalitat de residents d’Infermeria amb el treball ‘Eficàcia del registre fotogràfic de lesió per pressió categoria 1 per evitar la seva progressió’.

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ens sumem a l’enhorabona i agraïm la tasca diària en l’àmbit de la gestió de les ferides complexes d’aquests professionals d’infermeria.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search