La Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil Til·lers, premiada

 a Institució
L’Equip de Salut Mental i Addiccions (ESMIA) del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de la Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil Til·lers, ha rebut una de les distincions públiques que el Departament de Justícia atorga anualment amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè.
Aquestes distincions tenen com a clara i inequívoca finalitat reconèixer als/les professionals i entitats o col·lectius civils que han prestat un servei destacat en l’àmbit de l’execució penal i de justícia juvenil.
L’Equip de Salut Mental i Addiccions (ESMIA) del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de la Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil Til·lers ha rebut aquesta distinció gràcies al seu treball diari per a la consolidació d’un servei públic que té la difícil missió de custodiar, rehabilitar, i reinserir a persones sotmeses a mesures penals o bé, l’atenció a la víctima. I això sense deixar de banda la seva contribució per tal de tenir una societat més justa, segura i cohesionada.
L’acte d’entrega de lliurament de les distincions atorgades pel Departament de Justícia va celebrar-se el passat dia 28 de setembre a la Sala d’Actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.
Des d’aquestes línies volem felicitar a tot l’equip de Til·lers per la seva manera de fer dia a dia. Enhorabona a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search