La Unitat Terapèutica dels Til.lers, present a una exposició artística a València

 a Institució
​“Els projectes des de l’interior” és una proposta social que es desenvolupa dins un context artístic i cultural. La intenció és generar un espai de participació i comunicació per als interns de centres penitenciaris tant de Catalunya com del País Valencià.
Una de les activitats que formen part d’aquest projecte és el certamen “L’errada com a motor artístic” amb el qual és pretén aconseguir una via alternativa de consciència i reflexió social respecte la situació d’aquests usuaris.
L’Observatori de les Arts Escèniques de València ha tingut la deferència de convidar la Unitat Terapèutica dels Til·lers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per participar en aquest certament. L’exposició, disponible des del proper dia 5 de maig, comptarà amb la participació de diversos artistes.
“L’errada com a motor artístic” vol transmetre tots els factors artístics presents en les persones que estan complint una mesura d’internament judicial. En aquest sentit, els nois ingressats a la Unitat Terapèutica dels Til·lers hi seran presents mitjançat l’elaboració de relats de poesia, cançons o fotografies.
Per més informació podeu consultar els següent links:
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search