L’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat reconeguda com a TOP 20

 a Institució
​L’àrea Clínica de la Dona de L’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat distingida  amb el programa Hospitals  TOP 20 que l’empresa especialitzada en estudis de mercat sanitaris  IASIST, atorga cada any als centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.
El reconeixement  li ha estat lliurat aquest 26 d’octubre en un acte celebrat a l’Hotel Silken Puerta América de Madrid. El Dr. Méndez, Cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia ha recollit el guardó.
En aquesta onzena edició son més de 160 hospitals de l’àmbit nacional els que han participat.
Tant en l’avaluació de la gestió hospitalària global com en les 6 àrees clíniques analitzades, els hospitals top 20 son una demostració de que encara es pot millorar la qualitat assistencial augmentant al mateix temps la eficiència.
Aquesta és la segona vegada , que el nostre Hospital és declarat Hospital TOP 20 en la l’àrea de la dona.
El programa Hospitals TOP 20 ofereix al sector sanitari un benchmark útil per a la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència. Després de 11 anys de funcionament, està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.
Aquest és un reconeixement al col·lectiu de professionals sanitaris i no sanitaris que, dia a dia, fan possible la tasca de curar i cuidar els nostres malalts, en qualitat i expertesa, amb el suport de tots els altres estaments que treballen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Felicitats des d’aquestes línies a tots.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search