L’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital General, reconeguda com a TOP 20

 a Institució
L’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat distingida, per cinquena vegada, amb el programa Hospitals TOP 20. Es tracta d’un reconeixement que atorga cada any IASIST, empresa especialitzada en estudis de mercat sanitaris, que premia els centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.
En aquesta 16a edició han participat 155  hospitals de l’àmbit nacional i un nou reconeixement a l’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital General demostra que, tot i la crisi econòmica actual, el grup de professionals del Parc Sanitari continuen apostant per donar la millor assistència possible als usuaris.
El Dr. Ramón Méndez, Cap del Servei d’Obstetrícia de l’Hospital General del Parc Sanitari, va ser l’encarregat de recollir amb molta satisfacció el guardó atorgat durant l’entrega de premis que va celebrar-se el dia 24 de novembre a Madrid.
El programa TOP 20 és un programa d’avaluació hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària. Per tant, s’encarrega  de destacar els centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.
Després de 16 anys de funcionament, el programa està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.
Des d’aquí, volem felicitar a tots els professionals que han fet possible aquest reconeixement. Enhorabona a tots!
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search