L’Àrea de Discapacitat Intel·lectual participa en la trobada Grundvitg celebrada a França

 a Institució
La setmana del 17 al 21 de setembre va celebrar-se una nova trobada educativa del Grundvitg. En aquest cas, va portar-se a terme a Le Croisic (França) i va comptar amb una representació de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Un total de 16 participants, entre professionals de l’àrea i usuaris del Centre Ocupacional, no van voler faltar a aquesta cita.
Dins el projecte “Els Drets de les Persones amb Discapacitat”, van reunir-se membres, no només espanyols, sinó també polonesos i francesos tots ells, pertanyents a centres de l’Orde de Sant Joan de Déu.
El tema principal d’aquesta trobada ha estat el Dret a l’Accessibilitat. Els representants del Parc Sanitari i també els dels altres països van presentar tot el treball realitzat pels usuaris envers aquest aspecte: vídeos, enquestes, exposicions, cicles de cinema i cançons, entre d’altres i van poder conèixer la residència que els francesos tenen destinada a les persones amb una discapacitat física i els tallers que porten a terme.
Van tenir oportunitat, a més, de gaudir de Le Croisic i el seu entorn: el mar i un parc natural on va organitzar-se un rally de cotxes antics i tots van participar activament.
Una trobada del Grundvitg que, un cop més, ha estat una activitat molt enriquidora on s’han pogut compartir experiències, reflexions, diversió i vivències amb persones d’altres països europeus.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search