L’Àrea de Discapacitat Intel·lectual participa en la trobada Grundvitg celebrada a França

 a Institució
La setmana del 17 al 21 de setembre va celebrar-se una nova trobada educativa del Grundvitg. En aquest cas, va portar-se a terme a Le Croisic (França) i va comptar amb una representació de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Un total de 16 participants, entre professionals de l’àrea i usuaris del Centre Ocupacional, no van voler faltar a aquesta cita.
Dins el projecte “Els Drets de les Persones amb Discapacitat”, van reunir-se membres, no només espanyols, sinó també polonesos i francesos tots ells, pertanyents a centres de l’Orde de Sant Joan de Déu.
El tema principal d’aquesta trobada ha estat el Dret a l’Accessibilitat. Els representants del Parc Sanitari i també els dels altres països van presentar tot el treball realitzat pels usuaris envers aquest aspecte: vídeos, enquestes, exposicions, cicles de cinema i cançons, entre d’altres i van poder conèixer la residència que els francesos tenen destinada a les persones amb una discapacitat física i els tallers que porten a terme.
Van tenir oportunitat, a més, de gaudir de Le Croisic i el seu entorn: el mar i un parc natural on va organitzar-se un rally de cotxes antics i tots van participar activament.
Una trobada del Grundvitg que, un cop més, ha estat una activitat molt enriquidora on s’han pogut compartir experiències, reflexions, diversió i vivències amb persones d’altres països europeus.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search