L’Àrea de Psiquiatria Penitenciaria del Parc Sanitari estarà present al Congrés Mundial de Psiquiatria

 a Institució
L’Àrea de Psiquiatria Penitenciària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb la col·laboració del Servei de Psiquiatria de la Vall d’Hebrón, participarà en el Congrés Mundial de Psiquiatria que es celebrarà el proper mes de setembre a Buenos Aires, Argentina, del 18 al 22 de setembre de 2011.
Amb el títol “Consecuencias del TDAH en adultos no tratados: Trastorno de personalidad, drogas y prisión”, aquest symposium serà presentat i moderat pel Dr. Francesc Pérez Arnau, Director de l’Àrea de Psiquiatria Penitenciària del Parc Sanitari. A més, està previst que el Dr. Óscar Sanz de la Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya (Parc Sanitari Sant Joan de Déu), el Dr. Marc Ferrer i el Dr. Josep Antoni Ramos del Servei de Psiquiatria de la Vall d’Hebrón presentin les seves ponències relacionades amb aquest tema.
Aquest estudi analitza el TDAH en adults que no han rebut un tractament terapèutic durant la seva infància presentant dades originals de la derivació a trastorns de personalitat, problemes de consum de tòxics i les repercussions del trastorn en l’àmbit penitenciari.
A banda d’aquesta contextualització, es revisarà el procés d’avaluació diagnòstica del TDAH en adults que presenten trastorns de personalitat i drogodependències s’analitzaran les dades disponibles de l’impacte del TDAH en l’àmbit penitenciari i es farà una actualització del tractament del TDAH en adults tant farmacològica com psicològica revisant els assajos clínics i les guies internacionals existents.
El Congrés Mundial de Psiquiatria, organitzat per l’Associació Mundial de Psiquiatria cada tres anys, és el principal esdeveniment científic internacional en el camp de la psiquiatria. Aquesta 15ª edició pretén mostrar els avanços aconseguits durant els últims anys en la matèria a banda de posar sobre la taula les tendències actuals en l’àrea d’investigació i pràctica psiquiàtrica amb la contribució dels experts mundials més destacats sobre aquests temes.
Per més informació podeu consultar la pàgina web
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search