L’equip de Missions i Cooperació del Parc Sanitari, present a la Fira de la Puríssima

 a Institució
Un any més, la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques. I com ja és habitual també, l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari no ha volgut faltar a aquesta cita.
Mitjançant el seu estand, van donar a conèixer totes les activitats que es porten a terme des de Cooperació Internacional de l’Orde Hospitalari. A més a més, la presència en la fira va significar l’inici de la venda del Calendari Solidari que, aquest any, ha comptat amb un padrí de luxe: l’Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat.
 El donatiu de cada calendari és de 5 euros i la recaptació es destinarà a la compra d’aliments per a països on més ho necessiten. Amb la recaptació de l’any passat es va poder col·laborar en l’enviament de 10 tones d’aliments a Bolívia, Perú, Senegal i Cuba.
La Fira de la Puríssima ha arribat aquest any a la seva 67a edició. Amb la presència de 478 expositors, aquesta fira “pretén actuar com a revulsiu del sector econòmic i també social del municipi“, tal i com afirma l’alcalde Jaume Bosch. Mostra d’això és la presència d’entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) o l’Assemblea d’Aturats. “Són realitats actuals que no poden quedar en un racó. S’han de fer visibles”, argumenta l’alcalde.
En l’edició d’enguany també hi ha hagut, com a novetats, un espai per a la degustació de vins, caves i cerveses artesanes i activitats relacionades amb el Tricentenari dels fets del 1714.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search