L’equip de Missions i Cooperació del Parc Sanitari, present a la Fira de la Puríssima

 a Institució
Un any més, la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques. I com ja és habitual també, l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari no ha volgut faltar a aquesta cita.
Mitjançant el seu estand, van donar a conèixer totes les activitats que es porten a terme des de Cooperació Internacional de l’Orde Hospitalari. A més a més, la presència en la fira va significar l’inici de la venda del Calendari Solidari que, aquest any, ha comptat amb un padrí de luxe: l’Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat.
 El donatiu de cada calendari és de 5 euros i la recaptació es destinarà a la compra d’aliments per a països on més ho necessiten. Amb la recaptació de l’any passat es va poder col·laborar en l’enviament de 10 tones d’aliments a Bolívia, Perú, Senegal i Cuba.
La Fira de la Puríssima ha arribat aquest any a la seva 67a edició. Amb la presència de 478 expositors, aquesta fira “pretén actuar com a revulsiu del sector econòmic i també social del municipi“, tal i com afirma l’alcalde Jaume Bosch. Mostra d’això és la presència d’entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) o l’Assemblea d’Aturats. “Són realitats actuals que no poden quedar en un racó. S’han de fer visibles”, argumenta l’alcalde.
En l’edició d’enguany també hi ha hagut, com a novetats, un espai per a la degustació de vins, caves i cerveses artesanes i activitats relacionades amb el Tricentenari dels fets del 1714.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search