L’equip de Missions i Cooperació Internacional present a la campanya “Barrejant 2012”

 a Institució
​L’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar present fa uns dies a la fira “Barrejant 2012” que aquest any s’ha portat a terme sota el nom “Jo Dono la Cara per la Solidaritat i la Cooperació Internacional”.
Durant dos dies van organitzar-se un seguit d’activitats entorn aquest tema com són conferències, xerrades, taules rodones, representacions teatrals a càrrec d’escolars de la localitat, focs artificials, actuacions musicals típiques de diferents països i animacions infantils.
També va destacar l’organització d’una fira d’entitats on ONG’s van vendre productes típics del seu país i van exposar fotografies dels treballs solidaris realitzats. L’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari no va faltar a la cita i  va comptar, a més, amb el suport de professionals i voluntaris de l’entitat.
“Jo Dono la Cara per la Solidaritat i la Cooperació Internacional”, doncs, és una campanya de mobilització ciutadana per reivindicar i visibilitzar aquest compromís personal i col·lectiu que comparteixen totes les persones que donen suport, participen o són beneficiàries en projectes de cooperació internacional.
Per més informació, podeu consultar www.barrejant.cat
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search