L’equip de Missions i Cooperació Internacional present a la campanya “Barrejant 2012”

 a Institució
​L’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar present fa uns dies a la fira “Barrejant 2012” que aquest any s’ha portat a terme sota el nom “Jo Dono la Cara per la Solidaritat i la Cooperació Internacional”.
Durant dos dies van organitzar-se un seguit d’activitats entorn aquest tema com són conferències, xerrades, taules rodones, representacions teatrals a càrrec d’escolars de la localitat, focs artificials, actuacions musicals típiques de diferents països i animacions infantils.
També va destacar l’organització d’una fira d’entitats on ONG’s van vendre productes típics del seu país i van exposar fotografies dels treballs solidaris realitzats. L’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari no va faltar a la cita i  va comptar, a més, amb el suport de professionals i voluntaris de l’entitat.
“Jo Dono la Cara per la Solidaritat i la Cooperació Internacional”, doncs, és una campanya de mobilització ciutadana per reivindicar i visibilitzar aquest compromís personal i col·lectiu que comparteixen totes les persones que donen suport, participen o són beneficiàries en projectes de cooperació internacional.
Per més informació, podeu consultar www.barrejant.cat
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search