L’equip d’infermeria de la unitat d’endoscòpies de l’Hospital General, premiat

 a Institució
​Madrid va acollir el  5è Congrés Nacional d’Infermeria Digestiva els passats 8 i 9 de novembre. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar present en aquest congrés de la mà de l’equip d’infermeria de la unitat d’endoscòpies ubicada al dispositiu de l’Hospital de Dia de l’Hospital General.
L’equip ha estat guardonat amb el premi accèssit en la categoria de comunicació en format pòster gràcies al treball “Gastrostonomia percutània endoscòpica en hospital de nivell II, referència d’un centre de salut mental“. Premi atorgat pel Comitè Científic de l’Associació Espanyola en Endoscòpia Digestiva (AEEED) com a incentiu a la participació científica dels assistents.
Laura Gómez, infermera de la unitat i defensora del pòster, fou l’encarregada de rebre el premi. Yolanda Lavado, Teresa Capitán i Luisa Plaza van estar també van estar-hi presents. S’ha de destacar que Manuel Ángel Sánchez, Míriam Morales, Silvia de Heras i Sandra Torra també han treballat en la realització del pòster guardonat.
“Reconeixements com aquest motiven al professional assistencial per continuar innovant i treballant per la millora continua del servei que oferim. M’agradaria reconèixer i ressaltar l’esforç de tot l’equip de digestiu ha realitzar per presentar aquesta comunicació”, explica Ramón Mir, Supervisor d’Infermeria de la Unitat.
El  5è Congrés Nacional d’Infermeria Digestiva permet donar a conèixer tota l’actualitat de la infermeria espanyola dedicada a l’endoscòpia digestiva gràcies a la trobada entre professionals especialitats en aquesta matèria. Diverses tècniques en el tractament, metodologia, estandardització, recerca o aspectes legals són alguns dels aspectes tractats durant la celebració d’aquest congrés.
Felicitats a tots per la feina realitzada!
Per consultar el treball “Gastrostonomia percutània endoscòpica en hospital de nivell II, referència d’un centre de salut mental”, podeu fer clic aquí
Per més informació respecte el 5è Congrés Nacional d’Infermeria Digestiva, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search