L’equip Running Parc Sanitari Sant Joan de Déu comença a competir

 a Institució
Des de fa uns anys, és habitual veure a diversos treballadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu participant en les diferents curses atlètiques que s’organitzen tant en la localitat de Sant Boi com en la resta del Baix Llobregat.
Compartir aquest espai i establir aquests vincles va portar un grup de treballadors del Parc Sanitari a formar un equip per tal de poder participar conjuntament en aquestes proves atlètiques. D’aquesta manera, a banda de fomentar l’esport i els hàbits saludables, formar part de l’equip Running Parc serveix com a nexe d’unió amb la institució desenvolupant un sentiment de pertinença i d’esperit corporatiu.
L’equip Running Parc Sanitari Sant Joan de Déu ja ha començat a competir!!
El passat 31 de maig, l’equip Running Parc va participar en la Cursa de la Sanitat Catalana, organitzada per l’Hospital Germans Trias i Pujol, que aquest any ha arribat a la seva vintena edició. En aquesta cursa, de 10 quilòmetres, participen professionals de centres sanitaris i biomèdics de tota Catalunya.
Pel que fa al Parc Sanitari, un total de 10 treballadors de diferents serveis i diferents àmbits no van voler faltar a la cita. Els resultats no podien ser més positius perquè l’equip Running Parc va quedar 2n classificat per equips en categoria masculina.
Aquesta, però, no ha estat l’única cita esportiva en la que ha participat l’equip Running Parc aquest cap de setmana. Dissabte 1 de juny van estar presents a la Cursa Sansi Nocturna de Sant Just Desvern, de 5 quilòmetres, on l’Obra Social de Sant Joan de Déu col·labora com a organitzador.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search