Les cafeteries i el menjador laboral del Parc Sanitari Sant Joan de Déu reben l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu manté el seu compromís amb les persones, la salut i la vida sana. Fruit d’això, les cafeteries (gestionades per Arcasa) i el menjador laboral del Parc Sanitari reben l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis.
AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració i que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu pels seus usuaris.
Tant les cafeteries com el menjador laboral del Parc Sanitari compleixen aquests requisits i, per tant, reben l’acreditació AMED. Les dues cafeteries gestionades per ARCASA tenen capacitat per a 200 comensals cada dia i el menjador laboral, gestionat per una cuina pròpia del Parc Sanitari, a l’Àrea de Salut Mental, té capacitat per a 350 comensals diaris, per tant, el conjunt del Parc Sanitari pot oferir menús mediterranis a un total de més de 500 comensals al dia.
L’acte d’entrega de l’acreditació AMED va portar-se a terme dimarts dia 2 d’octubre i va comptar amb la presència del Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari el Sr. Josep Collell, Director d’Enginyeria i Serveis Generals el Sr. Pascual Placencia, Cap de Cuina i el Sr. Miguel González, Dietista-Nutricionista. Per part de la Generalitat, el Sr. Antoni Mateu, Director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya la Sra. Carmen Cabezas, Subdirectora de Promoció de la Salut la Sra. Cristina Pérez, Directora del Servei Regional de Barcelona i les Sres. Gemma Salvador i Gemma Miranda, Dietistes-Nutricionistes. Per últim, com a representants d’Arcasa, han estat presents el Sr. Artur Arqués, Director General el Sr. Jaume Mangues, Gerent d’operacions, el Sr. Joan Cazorla, Cap d’operacions i la Sra. Ines Navarro, Dietista-Nutricionista.
La identificació i acreditació de serveis de restauració promotors de la dieta mediterrània (AMED), forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludables (PAAS). Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l’any 2006 liderat pel Departament de Salut de la Generalitat, s’han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits.
Actualment hi ha 71 municipis amb més de 200 establiments acreditats Amed que tenen capacitat per oferir alimentació mediterrània a prop de 32.000 comensals a tot Catalunya. Per més informació sobre l’acreditació Amed podeu consultar el web d’ AMED.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search