Les Jornades d’Atenció Primària, celebrades amb èxit

 a Institució
Les jornades, celebrades entre l’11 i el 13 de maig, van ser  un èxit tant d’assistència com d’organització. Ningú va voler perdre´s aquesta cita i ja l’acte inaugural del dia 11 celebrat a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va complir amb les expectatives.
La taula inaugural va anar a càrrec de l’Il.lm. Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat el Dr. Xavier Corbella, Gerent Territorial de la Metropolitana Sud. Institut Català de la Salut el Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i el Dr. César Romero, Cap del Servei de Cardiologia del Parc Sanitari.
L’objectiu d’aquestes jornades és debatre sobre els diferents programes de continuïtat assistencial que garantitzen una atenció integrada al pacient i l’impuls del treball en equip entre els professionals dels diferents nivells assistencials.
És un espai de treball, coordinació i de reflexió sobre l’atenció sanitària amb la proposta d’avançar junts en la millora de la salut de la població de referència. El pacient és l’eix principal del sistema sanitari i la finalitat és evidenciar que es treballa i s’avança conjuntament amb el compromís de mantenir i millorar la qualitat assistencial del serveis de salut i donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania.
Mitjançant les ponències i les taules rodones s’estan posant en comú els sistemes que s’utilitzen en l’atenció dels pacients.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search