Les Unitats de Pediatria, Cirurgia General i Ginecologia-Obstètrica reben l’acreditació d’Unitats Docents

 a Institució
​Les Unitats de Pediatria, Cirurgia General i Ginecologia-Obstètrica de l’Hospital General del Parc Sanitari reben l’acreditació d’Unitats Docents associades a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues que atorga el Ministeri de Sanitat i Consum de l’estat espanyol.
Es tracta d’una acreditació mitjançant la qual es garanteix la qualitat de la formació en tot el sistema sanitari i l’existència en el mateix d’unes estructures formatives uniformes i adequades a l’evolució dels coneixements científics i tecnològics i les necessitats constants dels usuaris.
Alguns del criteris que avalua el Ministeri de Sanitat per tal d’atorgar l’acreditació com a unitat docent són:
  • Que s’imparteixi el Curs Superior en Salut Pública adscrit a una Administració Pública, Departament Universitari o vinculat a la Unitat mitjançant conveni.
  • Formació en Medicina Preventiva Hospitalària, així com els continguts referents a administració, gestió i qualitat en atenció especialitzada.
  • Centres acreditats per a la docència i adscrits a gerències d’Atenció Primària que, a més d’una estructura d’administració i gestió suficient, imparteixen programes
  • Disposar, com a mínim, d’un centre de recerca en salut pública pertanyent a l’administració de l’estat, autonòmica o local.
  • Disposar de funcions de planificació, promoció i educació per a la salut, salut mediambiental, etc., pertanyent a l’administració de la Comunitat Autònoma on estigui ubicada la unitat docent.
Des d’aquí, volem felicitar a les Unitats Docents de Pediatria, Cirurgia General i Ginecologia-Obstètrica de l’Hospital General del Parc Sanitari per aconseguir aquesta acreditació.
A més, les Unitats de Traumatologia, Medicina Interna, Neurologia i Pneumologia també han sol·licitat aquesta acreditació per part del Ministeri de Sanitat.
Sense la implicació de tots els professionals que composen aquestes unitats i sense el suport de la resta de professionals de tot el Parc Sanitari, aquests reconeixements no serien possibles.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search