L’esport no té fronteres

 a Institució
Fa uns dies, un total de 9 usuaris dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat acompanyats d’un educador social i de la coordinadora dels serveis, van tenir l’oportunitat de viatjar a Itàlia per a participar en un torneig de futbol.
Com bé sabeu, anualment celebrem el Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu. És habitual veure equips italians en aquest torneig i, per aquest motiu, els Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat han estat convidats a viatjar i participar en aquest torneig internacional.
L’experiència no ha pogut ser més positiva i es que han participat 32 equips i gairebé 500 persones. Tot i que l’equip representant del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha quedat a mitja taula en la classificació final, el millor ha estat el poder participar i compartir experiències. 3 dels usuaris que han viatjat, han agafat per primera vegada una avió i han viatjat a l’estranger. A més a més, tota l’expedició va poder visitar la ciutat de Lecce i muntar en barca per visitar unes coves al Mar Adriàtico.
A Itàlia, les associacions esportives actuen com una eina d’integració social de les persones que pateixen una malaltia mental i, per aquest motiu, organitzen diverses trobades internacionals al llarg de l’any.
La propera cita seran les Olimpíades per a usuaris que es celebraran a Noccia, Perruggia i a Milano cita esportiva on també estarà present el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search