L’Estiu sona al Parc

 a Institució
El projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc” continua endavant amb el seu gran objectiu d’obrir el recinte a tota la ciutadania oferint, d’aquesta manera, un nou espai de passeig, de continguts i activitats de caire social, cultural i d’esbarjo i això, sense oblidar a les persones convalescents. I es que, d’aquesta manera, aquest espai compartit afavorirà la relació amb l’entorn i el procés de recuperació de les persones que pateixen una malaltia mental.
Durant més de cent anys,  la població de Sant Boi de Llobregat ens ha acollit en la seva localitat i ara, davant d’aquest nou repte de l’obertura del recinte, confiem un cop més en la participació i col·laboració de tota la ciutadania.
Durant tot aquest 2011 estem organitzant diverses activitats per commemorar aquesta obertura: la pintada del mur amb graffitis o l’enderrocament d’aquests 1800 metres quadrats de ciment en són un exemple. Ara volem celebrar l’estiu tots plegats.
“L’Estiu sona al Parc” portarà diverses actuacions musicals durant les properes setmanes al recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La primera d’elles, aquest dijous 30 de juny. La cita serà a les 17.30 a la plaça de les mores on el Grup Musical Guisante de Mariposa oferirà un concert.
A partir d’aquesta data, tots els dijous del mes de juliol hi haurà una actuació diferent on usuaris, professionals i ciutadania estan convocats.
Des d’aquí volem agrair la col·laboració de tots els grups que, de forma desinteressada, vindran a cantar i a fer-nos gaudir a tots plegats de la música.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search