L’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra el seu desè aniversari

 a Esdeveniments

El centre hospitalari commemora la seva posada en marxa aquest 10 de juny en el marc d’una crisi sanitària sense precedents: la pandèmia de la covid-19.

Aquest 10 de juny es compleix una dècada de l’obertura del nou Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Durant aquest temps, el centre sanitari ha anat evolucionant processos i ha obert nous serveis, com ara Oftalmologia, la Unitat Territorial de Malalties Infeccioses de Transmissió sexual i, recentment, la Unitat d’Arrítmies.

Des dels inicis, el centre ha travessat una dècada no exempta de dificultats. Just quan es posava en marxa l’hospital, tenia lloc una crisi econòmica d’abast global que va afectar el sector sanitari, i l’organització va haver de fer-hi front.

Encara que durant aquests anys s’han presentat circumstàncies complexes, l’excel·lència en la pràctica clínica i la vàlua de tot l’equip de professionals s’ha vist reflectida en l’obtenció de nombrosos premis i reconeixements, que han situat l’Hospital de Sant Boi com a centre de referència amb els millors indicadors de qualitat, funcionament, eficiència i trajectòria.

Premis i reconeixements al centre hospitalari

Un dels reconeixements destacats que l’hospital ha rebut durant aquest temps és el premi Hospitals TOP 20. Durant set anys, aquests guardons han reconegut l’àrea clínica de la dona, i la categoria de Gestió Hospitalària Global ha estat premiada en tres ocasions. El centre també ha obtingut els premis Best Spanish Hospitals Awards, en la categoria de Millor Hospital en Malalties Infeccioses, o el CSC/ARQ que atorga el Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitario 3.0, on l’Hospital de Sant Boi es va alçar amb el millor benchmarking en hospital de referència, i dos reconeixements més en les categories de cirurgia major ambulatòria i en l’indicador de reingressos.

Aquest 2020, l’Hospital de Sant Boi enceta una nova dècada en el marc d’una crisi sanitària sense precedents: la pandèmia de la covid-19. Aquesta conjuntura impossibilita celebrar el desè aniversari del centre tal com s’hagués commemorat en circumstàncies normals. Tanmateix, des de la direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’ha reiterat l’agraïment a la dedicació ingent, i la vàlua professional i humana que tot l’equip de l’organització demostra dia a dia, i se’ls ha emplaçat a celebrar els 10 anys + 1 el pròxim 2021.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search