L’Hospital General present al 28è Congrés Nacional de Cirurgia

 a Institució
​Els membres del Servei de Cirurgia General i Digestiva han tingut un paper molt actiu en les jornades celebrades al Palacio Municipal de Congresos de Madrid entre 8 i l’11 de novembre. Aquest Congrés Nacional de Cirurgia, s’organitza cada dos anys i compta amb la presència dels cirurgians de l’especialitat de tot el país. En aquest 2010, a més, s’ha organitzat conjuntament amb el II Congrés Nacional d’Infermeria en Cirurgia.
El doctor David Parés i el doctor Jaime Jimeno han participat com a moderadors de dues taules de comunicacions – pòsters en la temàtica de incontinència fecal i infecció quirúrgica.
S’ha de destacar que la doctora Helena Vallverdú ha estat mereixedora d’una beca atorgada per l’Associació Espanyola de Cirurgians per visitar l’any vinent la prestigiosa Unitat de Cirurgia de Colon i Recte de l’Hospital John Radccliffe de la Universitat d’Oxford, al Regne Unit. Aquesta beca no és un reconeixement qualsevol i es que només es concedeixen sis beques d’aquest tipus a l’any. Aquest fet posa de manifest la trajectòria i el grau de professionalitat tant de la doctora Vallverdú com de tots els membres del servei.
A banda d’això, entre tots els treballs i projectes enviats al Congrés, destaquen els cinc presentats pels representats de l’Hospital General: quatre exposicions orals i un pòster. Els cinc estudis s’han portat a terme al Parc Sanitari Sant Joan de Déu i tracten temes tan importants i actuals com són el càncer colorrectal, la infecció intrabdominal i la formació en proctologia.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search