“L’hospitalitat en temps de crisi”

 a Institució
El passat 8 de març va celebrar-se el Dia de Sant Joan de Déu, patró de la nostra Institució. Entorn aquesta festivitat, s’han anat organitzant diversos actes i activitats i la conferència “L’hospitalitat en temps de crisi” també s’inclou dins d’aquest programa.
El Germà Quim Erra, Director de la Cúria Provincial, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a l’acte que tindrà al Dr. Francesc Torralba com a ponent principal i que girarà entorn l’hospitalitat un valor característic de la nostra Institució i que és fonamental avui en dia per afrontar la situació de crisis que vivim.
Hospitalitat significa reconèixer la singularitat de l’altre, acollir la persona de manera integral i amb una actitud d’escolta activa. Quan es tracta de persones fràgils o especialment vulnerables, les necessitats mèdiques, psicològiques, socials, ocupacionals, d’infermeria i espirituals han d’estar raonablement cobertes en els nostres serveis.
Les limitacions de la cartera de serveis, la desconsideració social cap a les professions que s’ocupen de les persones, la sacralització dels principis econòmics, o una rígida separació entre les prestacions socials i les sanitàries, poden generar conflictes amb la necessitat d’acollir i orientar, és a dir, amb l’hospitalitat i amb el valor de la justícia social.
Us hi esperem a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search