Lliurades les acreditacions als hospitals sense fum

 a Institució
La Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum realitza anualment una avaluació de la implantació de les mesures per al control del tabaquisme als centres. Seguint les recomanacions de la Xarxa Internacional d’Hospitals Sense Fum, es mesuren les fites i els progressos dels hospitals membres en funció de diferents indicadors del compliment de les polítiques i intervencions de control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment, s’estableixen 5 categories: membre, bronze, argent, argent amb menció d’or i or.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com a membre de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, també ha estat avaluat i a aconseguit l’acreditació d’ARGENT. Tot i els grans passos que s’estan donant per aconseguir lluitar contra el tabac i que queden de manifest gràcies a aquesta avaluació, encara tenim molt de camí per recórrer per poder millorar la qualitat de vida de les persones que atenem. Plegats ho aconseguirem! Un petit gran pas pot ser fonamental per canviar la nostra vida!
El Conseller de Salut, Boi Ruiz, va presidir l’acte d’entrega d’aquestes acreditacions que reconeixen la feina que fan els membres de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum en la promoció de les polítiques actives per al control del tabaquisme a l’àmbit hospitalari. L’objectiu final de la Xarxa és assegurar un ambient sense fum, formar i sensibilitzar els/les professionals sanitaris sobre el problema del tabaquisme, activar programes de cessació del tabaquisme i promoure activitats de prevenció i control d’aquest hàbit.
En l’edició de 2014, s’han acreditat 69 centres hospitalaris: 24 han assolit la categoria de membre, 18 la categoria de bronze, 19 d’argent, 3 d’argent menció d’or i 5 d’or.
Per  més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search