L’Obertura del Parc, a bon ritme

 a Institució

Amb conseqüència amb les accions d’obertura del Parc i la difusió que s’està fent de la mateixa, ahir va portar-se a terme una visita monogràfica de les germanes hospitalàries del Complex Assistencial Benito Menni que van fer una valoració molt positiva de la jornada.

El Germà Santiago Ruiz, en representació de l’Orde Hospitalari; Francesc Pérez, adjunt a la direcció general; Francesc Vilurbina, director mèdic; Isabel Grimal, directora d’infermeria; Enric Vicenç, director de l’àrea d’hospitalització psiquiàtrica; Jose Luis Argudo, director de l’àrea sociosanitària; Josep Collell, director d’enginyeria i serveis generals; Olga González, cap de comunicació, Toni Serrano, Coordinador de la unitat d’aguts i Josep Maria Otin, Coordinador de SERPI i subaguts; van ser els encarregats de rebre a 30 persones de l’staff de Benito Menni. El Germà Pasqual Piles, provincial superior de l’Orde Hospitalari, i Enric Mangas, director general del Parc, van excusar la seva presència.

Els assistents a la visita, dividits en petits grups i acompanyants per la comissió de benvinguda que van anar explicant tot el projecte, van recórrer el Parc. Van veure la porta de Picasso, la primera porta tècnica oberta a la ciutadania des del passat 22 de novembre; visitaren la porta de Pujades que actualment està en obres; van recórrer algunes de les clíniques per arribar, finalment, al Centre Social. Allà va ser on el germà Santiago Ruiz, i els doctors Francesc Vilurbina i Enric Vicenç van fer la presentació del projecte d’Obertura del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La visita va finalitzar amb un petit refrigeri i l’entrega d’un obsequi per part del Parc.

L’objectiu d’aquesta invitació i visita de les germanes hospitalàries del Complex Assistencial Benito Menni va ser compartir amb ells el nou projecte del Parc per tal de mantenir i reforçar les relacions de cooperació actualment establertes entre les dues institucions.

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search